Sonntag, 6. März 2016

دولت بنگلادش به دنبال حذف اسلام

دولت بنگلادش در نظر دارد حذف اسلام به‌عنوان دین رسمی این کشور را بررسی کند.
به گزارش «محبت نیوز» در پی اعمال فشار نمایندگان ادیان مختلف در بنگلادش برای حذف اسلام به‌عنوان دین رسمی این کشور، دولت بنگلادش درنظر دارد این موضوع را بررسی کند.
ایکنا به نقل از روزنامه «دیلی میل» بریتانیا در این زمینه نوشت: دادگاه عالی بنگلادش هم‌اکنون در حال شنیدن استدلال‌ کسانی است که مخالف وجود اسلام به‌عنوان دین رسمی این کشور هستند و معتقدند که این موضوع چالش‌ها و مشکلاتی به وجود آورده است.
این اقدام پس از حملات و هجمه‌هایی علیه پیروان آیین‌های هندو و مسیحیت صورت گرفت.
کشور بنگلادش در سال ۱۹۷۱ میلادی و پس از استقلال از پاکستان، به‌عنوان یک کشور سکولار اعلام موجودیت کرد؛ اما در سال ۱۹۸۸ میلادی، قانون اساسی این کشور مورد بازنگری قرار گرفت و اسلام به‌عنوان دین رسمی بنگلادش معرفی شد.
این مسئله اکنون یک موضوع مورد اختلاف در بنگلادش است و برخی آن را غیرقانونی می‌دانند و در حال حاضر به مبحثی اختلاف‌برانگیز در دادگاه‌های این کشور تبدیل شده است.
گفتنی است، مسلمانان ۹۰ درصد از جمعیت بنگلادش را تشکیل می‌دهند و هندوها ۸ درصد و پیروان دیگر ادیان مانند بودا و مسیحیت نیز دیگر بخش‌های جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند. زبان رسمی بنگلادش، بنگالی است و زبان انگلیسی نیز اگرچه رسمی نیست؛ اما به عنوان زبان دوم شناخته می‌شود.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen